14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Usatîi a reușit să adune la protestul din centrul Capitalei o mână de oameni

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Protestul din centrul Capitalei, organizat astăzi de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a eșuat. Primarul municipiului Bălți a reușit să adune la această acțiune aproximativ 20 de persoane cu tot cu echipele de jurnaliști și polițiști în civil.

Usatîi a făcut apel la oameni să iasă astăzi în fața monumentului lui Ștefan cel Mare, pentru a protesta față de amenzile aplicate în perioada de pandemie față de persoanele, care încalcă legea. Unul dintre inițiatorii acțiunii este fostul comunist, Pavel Grigorciuc, cunoscut prin acțiunile sale excentrice, inclusiv de a se manifesta agresiv la proteste.

Printre participanții la protest a fost și avocatul lui Veaceslav Platon, Eduard Rudenco. Liderul formațiunii PN a venit cu întârziere, însoțit de pază de corp, dar nu s-a reținut mult la această acțiune, a făcut doar declarații pentru presă și a plecat, făcând trimitere la “alte treburi pe care le are în Chișinău”. El a mai anunțat că protestul de azi este doar un început și că vor urma și altele.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img