Un deputat PSRM îl critică pe Usatîi: Și-a păstrat limbajul de bandit din anii 90

photo_2020-04-09_11-46-57

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este criticat dur de deputatul PSRM Grigore Novac, pentru atacurile suburbane la adresa preşedintelui Igor Dodon, făcute în cadrul unei emisiuni televizate. Într-o postare pe Facebook, Novac i-a reamintit lui Usatîi de trecutul său, conectat, în anii 90 ai secolului trecut, la anumite grupări interlope.

„Un bandit din anii 90, începutul anilor 2000, care și-a păstrat și acum limbajul și comportamentul de bandiugan, cu degetele din părți ridicate, doar că acum fără „малиновый пиджак”, iese pe la televizor și amenință președintele țării cu moartea”, a scris Grigore Novac.

Novac mai spune că astfel de gesturi, acțiuni și limbaj banditesc pot fi apreciate doar în cercuri criminale, iar el este ditamai primar de Bălți.

„O să-i amintim de perioada cînd a fugit cu coada între picioare din Moldova, iar anul trecut a fugit cu coada între picioare și din Rusia, unde este cercetat penal. Pentru tot ce a făcut și ce face banditul acesta, va răspunde! „Nanu” deja nu mai este în Moldova ca să-l protejeze, iar procurorii ruși se pare că sunt tot mai aproape de fărădelegile comise de interlop”, a mai postat Grigore Novac.

You may also like

Comments are closed.

By