Primăria Chișinău va continua proiectele de infrastructură, în pofida criticilor

92331344_579230422680837_3680912767969132544_n

Primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție în urma mai multor critici apărute din partea unor consilieri și foști edili. Ion Ceban spune că, după părerea acestora, orașul trebuie să stea pe loc și să nu dezvolte proiecte de infrastructură.

„Unii propun să stopăm toate proiectele și să facem lucruri pe care deja le facem, doar că ei sărmanii nu cunosc. Astfel, potrivit lor, trebuie să dotăm spitalele cu toate necesare, să echipăm medicii și să dăm bani pentru anumite servicii. Păi, vreau să anunț, dragi consilieri și cei care își bat capul în interesele personale și pentru promovarea imaginii la fel personală, că primăria întreprinde deja aceste măsuri, ba chiar am revăzut cum putem redirecționa anumite finanțe în acest timp greu pentru spitale, medicii care luptă în prima linie dar și toți ceilalți care reușesc să muncească pentru a evita îmbolnăvirile în masă. Deci acele proiecte care au început cum ar fi reparația străzilor, trotuarelor, parcurilor deocamdată rămân să fie realizate”, a precizat Ceban.

De precizat că, primăria Chișinău a alocat 40 de milioane de lei sistemului medical, bani ce erau preconizați pentru repații curente în capitală. De asemenea, alte 150 de milioane au fost blocate și urmează să fie transferate. În același timp, alte 9 milioane deja au fost tranferate pentru necesități de urgență.

You may also like

Comments are closed.

By