COVID // Doi bărbați au decedat noaptea trecută: ambii – internați în stare gravă

medic spital toma ciorba coronavirus.jpg0

Numărul persoanelor tratate de COVID-19 în Moldova a ajuns la 40. Datele au fost prezentate, în această dimineață, de ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu, după ședința Punctului Național Focal.

Vestea tristă este că încă două persoane au decedat noaptea trecută. Este vorba despre doi bărbați, ambii cu vârsta de 68 de ani.

„Primul a fost internat pe 3 aprilie, în stare gravă, al doilea pe 6 aprilie a fost adus de la Glodeni tot în stare gravă”, a precizat Viorica Dumbrăveanu.

În total, până în prezent, în țara noastră au fost înregistrate 965 de cazuri de COVID-19 din 4598 de teste realizate și 21 de persoane au decedat.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 77 – stare gravă, 335 – stare de gravitate medie și ceilalți în stare satisfăcătoare.

Numărul lucrătorilor medicali infectați cu COVID-19, pe cale comunitară, habituală sau la locul de muncă, a ajuns la cifra de 257: asistenți medicali – 88, personal medical auxiliar – 76, medici -70, felceri – 19, farmaciști – 3, paramedici – 1.

You may also like

Comments are closed.

By