ULTIMA ORĂ // De luni, vor activa DOAR magazinele alimentare, farmaciile și benzinăriile. Restaurantele și barurile ÎNCHISE!!!

inchis

De luni și până la 31 martie 2020, va fi sistată activitatea centrelor comerciale. Vor lucra magazinele în care se vând produse alimentare, mărfuri de uz casnic, farmaciile și stațiile de alimentare cu combustibil. Decizia a fost luată astăzi, 15 martie, la ședința Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică.

De luni, 16 martie, se închid unitățile de alimentare publică: restaurantele, barurile, cantinele, cu excpeția livrărilor la domiciliu. De asemenea, de luni, 16 martie, se sistează activitatea tuturor piețelor: alimentare și industriale.

”Toate aceste măsuri sunt necesare. Fac apel la conștiința fiecărui cetățean să manifeste înțelegere și cooperare. Săptămâna viitoare este decisivă în oprirea epidemiei. Mai depare va fi dificil să luptăm cu consecințele. Acum se întreprind măsuri de prevenție”, a declarat premierul.

Neresepectarea acestor măsuri va servi temei de tragere la răspundere contravențională și penală a persoanelor vinovate.

You may also like

Comments are closed.

By