Magazinele agricole își reiau activitatea din 23 martie 2020

magazin agricol

Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a decis, în cadrul unei ședințe, ca magazinele agricole să își reia activitatea din 23 martie curent. Decizia a fost făcută publică de premierul Ion Chicu, în cadrul unui briefing de presă.

Astfel, de săptămâna viitoare își reiau activitatea magazinele agricole specializate în comercializarea semințelor, produselor de uz fitosanitar, furajelor și a altor materii prime și produse necesare în procesul tehnologic și operațional al producătorilor agricoli și al companiilor din industria alimentară.

„Sunt activități care, reieșind din acest sezon agricol, sunt absolut necesare, dar sunt prestate cu maximă securizare în unități comerciale separate și specializate”, a subliniat premierul.

Totodată, conform deciziei Comisiei nominalizate, va fi reluată și activitatea de comerț cu amănuntul a magazinelor specializate în comercializarea pieselor de schimb și altor produse conexe serviciilor de deservire tehnică a unităților de transport și utilajului agricol.

 

You may also like

Comments are closed.

By