Ion Ceban, mesaj emoționat și plin de mulțumiri, în contextul virusului Covid-19: E o provocare pentru toți, iar acțiunile luate sunt necesare

ceban

Ne dădeam seama că mun. Chișinău este acel loc cu grad sporit, pentru că suntem foarte mulți. Avem aproape un milion de oameni”, spune primarul Capitalei, Ion Ceban.

Acțiunea și îndemnul #StaiAcasă este menit să responsabilizeze toți locuitorii și să conștientizeze că pun în pericol nu doar pe ei înșiși, dar și persoanele dragi inimii.

Sunt niște măsuri speciale, care unora nu le plac. Închiderea Pieței Centrale, stoparea traficului, sunt niște măsuri necesare”, precizează Ceban.

“Noi facem tot posibilul ca instituțiile medicale din capitală să facă față eventualelor provocări, asta ar însemna că intervenim zilnic, alocând bani din fondul de rezervă pentru tot ce este necesar”.

Ceban le-a mulțumit tuturor agenților economici pentru suportul care îl aduc și pentru donațiile oferite, dar și pentru faptul că acest lucru nu l-au făcut pentru PR, dar pentru capitală.

Pe final, primarul general a solicitat chișinăuienilor să stea acasă, alături de familie, alături de copii și persoanele dragi.

You may also like

Comments are closed.

By