Eurovision // Natalia Gordienko a câștigat finala națională și pleacă la Rotterdam

gordienco

Interpreta Natalia Gordienko a câștigat Finala Naţională și va reprezenta Republica Moldova la Concursul „Eurovision Song Contest – 2020” din 14 mai, la Rotterdam.

Piesa „Prison” a fost compusă de interpretul rus Filip Kirkorov în colaborare cu o echipă din Grecia, iar back-vocaliştii sunt din Suedia.

„Ce fericită sunt! Mulțumesc fiecăruia dintre voi! Visul meu se va realiza. Voi merge la Rotterdam la Eurovision cu show-ul meu. Astăzi mă distrez și râd cu gura până la urechi!

Mai departe avem multă muncă. Ne așteaptă câteva luni de pregătire serioasă. Mă simt responsabilă și de încrederea voastră. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă face mândri de mine și de țara noastră”
, a scris după concurs Natalia Gordienko, pe Facebook.

Reprezentanta Republicii Moldova va evolua, pe 14 mai, alături de interpreţii din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveţia, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania şi Estonia.

Natalia Gordienko a mai participat la Eurovision, în 2006, la Atena, împreună cu Arsenium şi Conect R, cu piesa „Loca” Athena (Grecia). Atunci au obținut locul 20 cu 22 de puncte.

You may also like

Comments are closed.

By