5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Șeful statului Igor Dodon s-a întâlnit cu prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pashinyan

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În cadrul Conferinței internaționale pentru securitate de la München, președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pashinyan. Cei doi oficiali au discutat mai multe subiecte cu privire la dinamizarea dialogului moldo-armean în diverse domenii.

„Am apreciat pozitiv contactele stabilite la nivel înalt, în special, dialogul permanent cu domnul Pashinyan din cadrul summit-urilor CSI și UEEA, precum și discuția recentă cu Președintele Armeniei, Armen Sarkissian, care a avut loc la Ierusalim”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a discutat cu premierul Armeniei și despre vizita oficială a lui Nikol Pashinyan în Moldova în mai sau iunie curent.

„Am subliniat necesitatea organizării, înainte de aceasta, a unei noi ședințe a Comisiei Interguvernamentale bilaterale pentru cooperare comercial-economică și a unui forum de afaceri, cu scopul de a actualiza contactele și a realiza în deplină măsură oportunitățile pe care le au țările noastre”, a precizat Igor Dodon.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img