Șanse ZERO! Așa au comentat oamenii postarea Maiei Sandu despre lansarea candidatului PAS la Hîncești

86228051_2730852156992521_6081047961645613056_o

Localnicii din Hîncești se arată nemulțumiți de candidatul PAS la alegerile parlamentare repetate, care vor avea loc în data de 15 martie 2020. După ce Maia Sandu a postat pe Facebook anunțul că în acest week-end va fi lansat oficial candidatul Olesea Stamate, comentariile au curs gârlă.

Arcadie Baba: „Îmi pare rău să o spun, dar încă o greșeală foarte mare, Doamna Maia Sandu, astfel aveți șansa de a pierde atît Hînceștiul, cît și prezidențialele. Orgoliul de data aceasta nu e cel mai potrivit, o spune majoritatea care vă susține, dar treaba boerului …”.

Gabriel Xmx Bună: „De ce oare nu e Dl Cobzac? El e din orașul Hîncesti. Știe toate problemele acestui raion. Îmi pare rău că vă gîndiți la interese personale, și la lume ba..”.

Andrian Tihon: „Împreună cu Olesea Stamate vom face dreptate!” – ce șabloane penibile”.

Iar alți internauți au spus că Olesea Stamate are „șanse zero” de a câștiga acest scrutin.

La alegerile parlamentare repetate din Hîncești, PAS a înaintat candidatura Olesei Stamate și a refuzat să îl susțină pe membrul de partid Grigore Cobzac. Cel din urmă s-a ales cu susținerea PPDA, fapt care a stârnit un nou război dintre Maia Sandu și Andrei Năstase.

You may also like

Comments are closed.

By