Ratingul politicienilor moldoveni: Dodon se menține pe poziția de lider, iar Sandu a scăzut considerabil în ultimele două luni

dodon maia sandu fb

Igor Dodon se menține pe poziția de lider în topul politicienilor din Moldova din februarie 2018 și până în prezent. Cel puțin asta arată un top al politicienilor, realizat de directorul general al IMAS Chișinău, Doru Petruți, după rezultatele sondajului de azi, corelate cu trendurile înregistrate în ultimii 2 ani.

Potrivit datelor, prezentate de Petruți, din decembrie 2019 și până acum, Igor Dodon s-a menținut pe aceleași poziții. Totodată, liderul PAS, Maia Sandu, a scăzut considerabil în sondaje. Astfel, dacă în decembrie 2019 aceasta a acumulat 42% din voturi în ratingul politicienilor, acum Sandu are doar 36%.

Pe locul trei în ratingul politicienilor s-a plasat președintele PCRM, Vladimir Voronin, care înregistrează o descreștere de la 44%, în decembrie, la 38%, în februarie. Democratul Pavel Filip s-a clasat pe locul patru, cu 33%, ceea ce însemnă cu un punct procentual mai puțin, decât la sfârșitul lui 2019.

photo_2020-02-24_15-52-11

You may also like

Comments are closed.

By