Năstase lovește direct în Sandu: Cât e de mare prețul plecării noastre de la Guvernare: Isterii și psihoze, alimentate zilnic (VIDEO)

nastase

Președintele PPDA, Andrei Năstase, iese cu un atac dur la adresa fostei colege din alianță, Maia Sandu. Liderul Platformei DA o acuză de căderea guvernului.

Cât e de mare prețul plecării noastre de la guvernare. Sunt sigur că în Republica Moldova mai este suficientă rațiune, de a înțelege că dincolo de psihoze și isterii, alimentate zilnic, inclusiv de propagandiștii kgb-iști, dar și de ai noștri, sunt sigur că există rațiune să înțelegem cât de mult am pierdut odată cu plecarea de la putere și să nu mai admitem asemenea greșeli”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Săptămâna trecută, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, Năstase a declarat că asumarea de către Guvernul Sandu a răspunderii pentru Legea Procuraturii, fapt care a dus la demiterea fostului Cabinet de Miniştri, nu a fost agreată de partenerii externi ai Republicii Moldova.

O spun cu toată responsabilitatea. Partenerii noști externi nu au acceptat actul de asumare ca modalitate de rezolvare a problemei. Asta din discuțiile cu ei, nu știu din alte părți. Din discuțiile cu ei am găsit multă dezamăgire”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis în data de 12 noiembrie 2019, prin moţiune de cenzură. Pentru demiterea Executivului au votat 63 de deputaţi PSRM şi PDM. Parlamentarii din Partidul ŞOR s-au abţinut.

You may also like

Comments are closed.

By