19.4 C
Chișinău
Saturday, July 24, 2021

Moldovean băut a provocat un grav accident în România: un tânăr dintr-o altă mașină a murit (FOTO/VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un șofer de 21 de ani din Republica Moldova a provocat un accident grav pe strada Horea, din Cluj, România, duminică seara. Acesta a fugit alaturi de pasagerul său și a intrat într-o casă, însă a fost prins în scurt timp de politiști. Tânărul avea 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul moldovean conducea autoturismul pe strada Horea când a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus. Conducătorul autoturismului care circula regulamentar și doi pasageri din acelasi autoturism (n.red unul dintre ei a decedat) au primit îngrijiri de specialitate. Imediat după impact, șoferul care ar fi provocat accidentul, împreună cu pasagerul au fugit de la fața locului, însă au fost prinși.

87bf2a62b1bfcb3073e429e568e9e2e2

Potrivit ISU Cluj, pasagerul din mașina care circula regulamentar a murit. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani.

“Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 22 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani”, anunță ISU Cluj.

Tatăl acestuia conducea mașina, iar mama victimei se afla pe scaunul din spate. Ambii au fost transportați la spital.

”Pacient, în vârstă de 47 de ani – diagnostic: STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacientă, în vârstă de 50 de ani – diagnostic: Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutiva cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng.Fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi”.

1f0a0b8f59ca980800c946e81e62c76b

La fel au avut de suferit și cei doi din autoturismul vinovat. Șoferul care a fugit a fost diagnosticat cu  „TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radiocarpiană stângă. Contuzie toracică. Accident rutier”, iar pasagerul acestuia, de 20 de ani, cu  „TCC minor grad 0. Traumatism toracic. Traumatism mâna stângă cu fractură cominutiva metacarp ll.Traumatism picior drept. Fractură haluce drept. În prezent, este internată în Clinica de Ortopedie”.

 sursa: stiridecluj.ro

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img