14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Ion Ceban, despre viitorul muzeu al blocadei de la Leningrad și replică pentru Ruslan Codreanu: „Este un fraier, ar trebui să răspundă penal”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ideea deschiderii la Chișinău a filialei muzeului Blocadei de la Leningrad nu aparține lui Ion Ceban, iar acest subiect a fost interpretat eronat de către presă. Cel puțin asta a afirmat primarul general, Ion Ceban, în emisiunea „Politica” de la TV8.

Primarul spune că ideea de construcție a muzeului îi aparține unui grup de inițiativă de la Sankt Petersburg.

„Ceea ce l-am rugat pe guvernatorul Sankt Petersburg, este să colaborăm din punct de vedere metodologic și să ofere ajutor acestui grup de inițiativă, ca să realizeze ceea ce și-au pus în plan”.

În același timp, Ion Ceban a oferit fostului primar interimar, Ruslan Codreanu, o replică, legat de acest subiect. Primarul a spus că acesta este un „fraier”.

„Fraierul acesta, că altfel nu pot să îl numesc (n.r. Ruslan Codreanu) care trebuie să răspundă astăzi, chiar din punct de vedere penal”, a spus Ceban.

Edilul spune că Ruslan Codreanu ar trebui să vină cu explicații referitor la „așa zisa reparație” a străzii Ion Creangă, unde s-au cheltuit 26 de milioane de lei.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img