Două cazuri de coronavirus, confirmate în Franţa. Autoritățile au anunțat primul deces // UPDATE

1800x1200_coronavirus_1

UPDATE // Autorităţile din Franța au anunţat miercuri că marți noapte a fost înregistrat decesul primului cetăţean francez din cauza coronavirusului. Este vorba despre un francez în vârstă de 60 de ani, „testat de urgență” și internat la Pitié Salpêtrière „într-o stare foarte gravă”, a raportat Jérôme Salomon, directorul general al Sănătății, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Le Figaro.

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi numărul doi din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare, relatează AFP, citată de Agerpres.

Este vorba de o tânără chineză venită din China pe 7 februarie, care este internată la Paris pentru supraveghere, a precizat directorul general din Ministerul Sănătăţii, profesorul Jérŕ´me Salomon. Tânăra a fost testată negativ la noul coronavirus, a precizat el.

Al 14-lea caz este al unui francez care s-a întors din Lombardia (Italia) şi care este în prezent spitalizat în Auvergne-Rhône-Alpes, într-o regiune la graniţa cu Italia, a adăugat profesorul Salomon.

Aceste anunţuri cresc la 14 numărul total de cazuri înregistrate în Franţa de la începutul crizei provocate de noul coronavirus.

You may also like

Comments are closed.

By