Ceban: Municipalitatea a trimis CNA-ului și PG informații despre încălcări și acte de corupție comise la Piața Centrală

chisinau.md

Starea de la Piața Centrală este una deplorabilă, iar noul director interimar are foarte multe de făcut. Declarația aparține primarului general al capitalei, Ion Ceban, și a fost făcută în cadrul emisiunii „Пятница” de la RTR Moldova. Acesta a menționat că noua conducere are sarcina ca timp de 2 luni să vină cu un plan de dezvoltare a Pieței Centrale.

Mai mult, Ceban a mai adăugat că municipalitatea a trimis CNA-ului și Procuraturii Generale mai multe informații despre încălcări și potențiale acte de corupție.

Obiectivul auditului – extirparea corupției, aducerea în cadrul legal a proprietăților, pentru că o parte mare de teritoriu a fost privatizat prin scheme obscure. Așteptăm de la CNA și Procuratură un răspuns în acest sens”, a declarat Ceban.

Amintim că acum câteva zile, primarul general al capitalei a făcut o vizită Î.M. „Piața Centrală”, unde l-a prezentat pe noul director interimar, Ion Pîntea. Între timp, Primăria Chișinău urmează să facă un concurs, pentru a selecta un nou director.

img ion pintea

You may also like

Comments are closed.

By