Angajata unei companii de microfinanțare, atacată și jefuită de un individ // VIDEO

foto-25

O angajată a unei companii de microfinanțare a fost amenințată și jefuită de banii pe care îi avea în safeu. Potrivit informațiilor acumulate de forțele de ordine, un individ a intrat cu mască medicinală pe față și cu un cuțit, a amenințat angajata companiei și a sustras bani în sumă de 11 525 lei. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii ianurie.

Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani originar dintr-o localitate din raionul Căușeni, anterior judecat pentru jaf, iar recent a fost eliberat din penitenciar.

Reținerea tânărului a avut loc într-un apartament din sectorul Buiucani, unde se afla în vizită la un prieten. Ulterior în urma desfășurării percheziției autorizate de către polițiști, în locuință a fost depistat un cuțit, mănuși, mască medicinală, telefoane mobile.

Individul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tâlhărie. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar pentru fapta comisă, conform legislației el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

 

You may also like

Comments are closed.

By