13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Analist politic, despre războiul dintre PAS şi PPDA: Există puține şanse ca cele două partide să se înţeleagă la prezidenţiale

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Există foarte puţine şanse ca cei din PAS și PPDA să reușească să se înțeleagă asupra înaintării unui candidat comun la alegerile prezidențiale. Analistul politic Igor Volniţchi a ajuns la această concluzie, pornind de la disensiunile dintre PAS şi PPDA privind alegerile noi din circumscripţia Hânceşti.

Dacă nu s-au înțeles în cazul alegerilor noi din circumscripția Hâncești, sunt foarte puține șanse ca cei din PAS și PPDA să reușească să se înțeleagă asupra înaintării unui candidat comun la alegerile prezidențiale. Cu atât mai mult că există un istoric al acestor două partide, care arată ce se întâmplă în cazul în care unul dintre aceste partide face un pas înapoi. Mă refer aici atât la alegerile prezidențiale din 2016, cât și la alegerile anticipate pentru alegerea primarului Capitalei din 2018”, a declarat Volniţchi pentru agenţia Sputnik Moldova.

Volniţchi crede că, cel mai probabil, PAS și PPDA vor merge separat în alegerile prezidențiale.

Concluzia logică care se impune este că, cel mai probabil, PAS și PPDA vor merge separat în alegerile prezidențiale și fiecare va avea propriul candidat”, a mai spus Igor Volnițchi.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img