VIDEO // Momentul când un bărbat este bătut de trei indivizi

Screenshot_2

Un bărbat de 35 de ani a fost atacat de trei indivizi, după care a fost deposedat de mai multe bunuri. Aceștia i-au furat telefonul de model „Samsung J4”, un lănțișor cu pandativ din aur și un lănțișor din argint, suma totală a prejudiciului fiind de 9600 lei.

Incidentul a avut loc pe strada Ion Creangă, în dimineața de 7 ianuarie. La fața locului au intervenit polițiștii sectorului. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

În urma măsurilor speciale de investigație, suspecții au fost identificați. Aceștia s-au dovedit a fi trei minori, cu vârstele de 16 și 17 ani, originari din Capitală. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, declarând că au vândut bunurile sustrase.

foto-29

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Actualmente indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By