O delegație din Turcia, în vizită la Primăria Chișinău. Ion Ceban: Ne propunem să reabilităm în complexitate mai multe grădini și parcuri publice

img

Mai multe obiective strategice din capitală, cum ar fi grădini și parcuri publice, ar putea fi reabilitate. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, în contextul vizitei unei delegații din Turcia.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că, la Chișinău se află acum vice-secretarul general al municipiului Konya, șeful Departamentului parcuri și grădini publice, directorul general al Autorității pentru apă și canalizare, lucrări publice și inginerești, la fel și copreședintele Camerei de comerț din Konya. 

„Astfel, reprezentanții primăriei municipiului Konya, vor vizita împreună cu pretorii sectoarelor Râșcani, Buiucani și Botanica și șefii de direcții, mai multe obiective strategice care ne propunem să fie reabilitate în complexitate, cum ar fi: grădini publice și parcuri de agrement”, a declarat Ceban.  

Ion Ceban a mai adăugat că are pregătite toate proiectele pentru a putea începe o colaborare bună.

„Apreciem susținerea și credem că experiența lor și suportul pe care vor decide să îl ofere ne va fi util, mai ales că avem mai multe proiecte care necesită a fi dezvoltate și implementate”, a conchis primarul general.

You may also like

Comments are closed.

By