În acest an, vor fi alocate peste 300 de milioane de lei lei pentru reabilitatea drumurilor și parcurilor din Capitală

lucrari drum

În acest an vor fi alocate peste 300 de milioane de lei lei pentru reabilitatea drumurilor și parcurilor din Capitală. Despre aceasta au discutat, vineri, președintele țării, Igor Dodon și primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

„Am discutat mai multe chestiuni legate de planul modernizării Capitalei, inclusiv alocarea a peste 300 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor pe parcursul anului curent, precum și restaurarea a circa 10 parcuri și scuaruri în următoarele luni. Am abordat și subiecte ce țin de realizarea proiectelor investiționale”, a scris Dodon pe Facebook.

dodon ceban

Cei doi au vorbit și subiecte ce țin de realizarea proiectelor investiționale. Ceban l-a informat pe șeful statului despre continuarea procesului de evacuare a obiectelor neautorizate. Astfel, pînă în prezent, 236 de gherete care activau ilegal au fost evacuate și 452 de panouri publicitare stradale amplasate ilegal, au fost demontate.

De asemenea, au discutat despre sistemul social în municipiul Chișinău. În acest sens, președintele Igor Dodon a subliniat că trebuie să fie întreprinse toate măsurile necesare pentru a nu admite creșterea tarifelor.

You may also like

Comments are closed.

By