Doi minori, cercetați penal pentru jaf // VIDEO

foto-27

În seara zilei de 11 spre 12 ianuarie curent, o tânără de 29 de ani, a fost atacată de doi indivizi, care aplicând forța fizică au deposedat-o de geanta în care se afla portmeneul cu mijloace bănești, 2 carduri bancare, o pereche de ochelari și actele de identitate. Victimei i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 2 000 lei. Incidentul a avut loc pe strada Avram Iancu. La fața locului au intervenit polițiștii sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

În urma măsurilor speciale de investigație au fost identificați suspecții, care s-au dovedit a fi doi minori, cu vârstele de 16 și 17 ani, originari din orașul Fălești. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, totodată comunicând că după comiterea infracțiunii au urcat în automobilul de model Mercedes, ulterior deplasandu-se în mun. Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe card. Suspecții au mai declarat ca banii găsiți în geantă, i-au cheltuit.

Minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere penală pentru furturi, jafuri și pungășii.

Actualmente indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By