Surprinși cum intră într-o curte din Chișinău și fură o trotinetă electrică // VIDEO

foto-13.12

Un bărbat de 32 ani, originar dintr-o localitate din raionul Călărași, a fost reținut pentru comiterea unui furt din locuință. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale și huliganism.

Cazul a avut loc în luna octombrie, pe strada Armenească din Chișinău. O femeie a anunțat poliția că, din apartament i-a fost sustrasă o trotinetă electrică de model „Xiaomi Mijia”, la preț de 9 900 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art.186 CP RM „Furt”. Urmare a examinării imaginilor video de pe camerele de supraveghere, s-a stabilit că doi indivizi au pătruns prin acces liber în curtea comună a locuinței de pe str. Armenească, de unde au sustras trotineta.

Unul din indivizi a fost reținut și escortat la inspectorat, iar al doilea suspect este căutat de poliție.

Bărbatul reținut și-a recunoscut vinovăția, iar bunul sustras a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia și urmează a fi returnat proprietarei.

Conform legislației penale în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By