Noul director interimar al Serviciului Vamal, Sergiu Burduja, prezentat angajaților

big-vama-a-incasat-saptamana-trecuta-peste-480-de-milioane-de-lei-1568013183

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a prezentat funcționarilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției, Sergiu Burduja.

„Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”, a spus Pușcuța.

Vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul numit, Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Director general al Departamentului control financiar și revizii din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

You may also like

Comments are closed.

By