Ion Ceban: Suntem absolut deschiși să colaborăm cu Primăria București și le mulțumim pentru răspuns pozitiv

78981552_500406953896518_7468948471341383680_n

Primarul general Ion Ceban este disponibil să colaboreze activ cu autoritățile de la București, pentru implementarea unor proiecte utile pentru locuitorii mun. Chișinău. Declarația se conține într-o postare pe Facebook, după mai multe întrevederi în Capitala României, între care și cu viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu.

Am mulțumit pentru deschidere și aprecierea oficialilor, dar și pentru multiplele proiecte implementate de România în Republica Moldova, începând cu reparația grădiniților dar și altele în diverse domenii. Am reiterat disponibilitatea de a colabora și am primit și un răspuns pozitiv în acest sens”, a scris Ion Ceban.

Acesta a prezentat și invitația specială a primarului de București, Gabriela Firea, de a vizita capitala României. Ion Ceban a spus că nu a avut preconizată o întrevedere cu Firea, dar va reveni la București în perioada imediat următoare.

Ne propunem să revenim la București în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm și o Serată a Chișinăului la București. În următoarele saptamini, grupe de specialiști vor merge pentru a face schimb de experiențe în diverse domenii. În cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorități și o foaie de o parcurs pentru anul 2020. Prea mult Chișinăul a fost dezbinat pe criterii politice și reiterez poziția mea fermă, voi fi primarul tuturor locuitorilor”, se mai conține în postarea lui Ceban.

You may also like

Comments are closed.

By