Ion Ceban anunță un program intens în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia lansării Pomului de Crăciun

imagine arhivă

Familia primarului de Chișinău, Ion Ceban, e pătrunsă deja de spiritul sărbătorilor de iarnă. Acesta a împodobit bradul acasă, alături de soția sa și de cei doi copii ai săi.

Vasea cu Linca au zis ca, dacă împodobim bradul frumos, Mos Crăciun va aduce cadouri interesante. Nu îl putem lăsa pe Moș sa dea greș!”, a scris Ceban, într-o postare pe Facebook.

Primarul de Chișinău a anunțat și un program intens, în Piața Marii Adunări Naționale, acolo unde astăzi va fi inaugurat Pomul de Crăciun, dar și în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

„Ne vedem la 17.00 cu toții în PMAN sa aprindem luminițele la bradul din piata, mai apoi luminițele în parcul catedralei, apoi în scuarul operei la Orange și Bis concert. Avem azi un program super-puper, care va finaliza cu un concert extraordinar la opera!!!”, a mai scris Ion Ceban.

Totodată, menționăm că, astăzi va fi inaugurat orășelul „Lumea copiilor”, (ora 18:00), în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” (ora 19:00) va fi deschis „Christmas Village”.

În perioada 02-24 decembrie 2019, în PMAN va activa caruselul și alte dispozitive pentru distracția maturilor și a copiilor, vor fi amenajate pavilioane foto, vor fi actori costumați în Moș Crăciuni, animatori etc.

Târgul de Crăciun din acest an va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar inaugurarea evenimentului este programată pentru 21 decembrie, ora 17:00.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun pe stil nou, în Scuarul Catedralei va avea loc spectacolul folcloric „Clinchet de argint pe aripi de colind” (15:00-20:00), după care, tot aici, va urma un Program distractiv cu participarea interpreților de muzică populară și ușoară din teritoriu (20:00-21:00).

Pe 25 decembrie, de Crăciun, în PMAN vor fi organizate diverse activități și distracții pentru public (11:00-20:00).

În ultima zi a anului, pe 31 decembrie, activitățile consacrate Anului Nou vor avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 11:00.

La ora 19:00 va avea loc spectacolul-defileu „Feerie de Revelion”, care va fi urmat de un recital al formației „Tharmis” (ora 20:00); Perindarea folclorică „V-am ura v-am tot ura” (21:00-22:30) și Spectacolul muzica-coregrafic „Urare de viață lungă” (22:30-23:45).

De la ora 23:45, pe scena din PMAN va avea loc Felicitarea Președintelui Republici Moldova, a Prim-Ministrului, a Primarului general al capitalei și a altor oficialități.

La cumpăna dintre ani, în PMAN va fi organizat un spectacol de focuri de artificii (00:00-00.10), după care va evolua în recital formația „Zdob și Zdub”.

Pe 7 ianuarie 2020, de Crăciunul pe stil vechi, în scuarul Catedralei va fi organizat Spectacolul de Crăciun cu genericul „Creștini, Crăciunul a sosit!” (19:00-23:00).

You may also like

Comments are closed.

By