Doi bărbați și o tânără din Chișinău, reținuți: vindeau substanțe psihotrope de tip PVP în proporții deosebit de mari // VIDEO

Screenshot_7

Un grup criminal specializat în punerea în circulație a substanțelor psihotrope de tip PVP în proporții deosebit de mari, a fost anihilat.

În rezultatul investigațiilor efectuate, au fost identificați trei membri activi ai grupului criminal: doi bărbați, în vârstă de 24 și 40 de ani, și o tânără de 19 ani, locuitori ai municipiul Chișinău.

La 6 decembrie curent, ofițerii de investigații au reținut în flagrant cei trei suspecți în timpul realizării tranzacției de comercializare a substanțelor psihotrope de tip PVP în proporții deosebit de mari.

Urmare a perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliile suspecților, au fost ridicate și confiscate substanțe psihotrope de tip PVP, pachețele pentru ambalare, precum și aparate artizanale pentru consumul substanțelor stupefiante.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, săvârșită de un grup criminal organizat sau de o organizaţie criminală ori în favoarea acestora, în proporţii deosebit de mari, conform art. 2171 alin. (4) lit. b) și d) Cod penal.

În privința celor doi bărbați a fost emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar femeia se află în arest la domiciliu.

Dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By