CMC a votat în două lecturi bugetul Capitalei. Ceban: Este o reușită comună, care nu a mai fost înregistrată în istoria orașului

cmc

Consiliul municipal Chișinău a votat joi în două lecturi bugetul municipal Chișinău pe anul 2020. Pentru aprobarea proiectului de buget au votat 40 de consilieri municipali, toți cei prezenți în sală.

Primarul general, Ion Ceban, a ținut să mulțumească consilierilor municipali pentru aprobarea documentului de buget în termen rezonabil, astfel ca executivul să poată implementa proiectele propuse, inclusiv cele de infrastructură, modernizarea orașului și cele socio-culturale.

„Este vremea să muncim pentru viitorul municipiului, iar cei care vor aprecia efortul nostru sunt cetățenii. Este o reușită comună cred eu, care nu a mai fost înregistrată în istoria Capitalei„, a spus edilul.

Principalul document economic al municipiului Chișinău pe anul 2020 prevede venituri în sumă de 4,3 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat 2,4 miliarde lei și cheltuieli în sumă de 4,6 miliarde de lei.

„Astfel nu va fi blocată activitatea municipalității și vom putea realiza toate proiectele propuse, de la infrastructura capitalei la modernizarea orașului precum și implementarea proiectelor social-culturale. Mulțumesc colegilor pentru efortul depus și pentru responsabilitatea și maturitatea de care au dat dovadă”, a mai spus Ion Ceban.

 

You may also like

Comments are closed.

By