Bătaie și jaf în sectorul Râșcani // Au băut împreună, iar la 6 dimineața i-au furat geanta cu 7 000 de euro

Screenshot_8

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 18 și 21 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți pentru comiterea unui jaf, săvârșit sub influența substanțelor psihotrope.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 6 decembrie, în pădurea de la intersecția str. Studenților cu Florilor. Potrivit poliției, victima este un tânăr de 29 ani. Pe parcursul nopții, cei patru au consumat băuturi alcoolice într-un local de pe strada Studenților, ulterior unul dintre ei, sub pretextul de a consuma droguri, a propus să meargă în pădurea de pe strada Florilor. Acolo, însă, aceștia l-au bătut și i-au furat geanta în care se aflau actele de identitate, 7 000 euro și alte bunuri materiale. Prejudiciul cauzat victimei constituie 138 200 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, tinerii și-au recunoscut vina. Ei au declarat că știau despre suma impunătoare de bani pe care o avea victima și că, în momentul comiterii infracțiunii, erau sub influența substanțelor psihotrope și a băuturilor alcoolice.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By