Al doilea bărbat vinovat de omorul a doi concubini din Telenești, trimis după gratii

omor

Procuratura raionului Telenești anunță obținerea la Judecătoria Orhei a condamnării celui de al doilea participant la omorul a doi concubini, după ce concubina unui din aceștia se refugiase la ei.

Crima a avut loc aproape de miez de noapte, la 11 martie 2019, în locuința a doi concubini din satul Dobrușa, comuna Negureni, raionul Telenești. Aceștia au fost omorâți de către vecinul lor și amicul acestuia, ambii în stare de ebrietate.

Chiar dacă nu și-a recunoscut vina, în baza probelor și argumentelor procurorilor, la 11 decembrie 2019, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost recunoscut vinovat de Judecătoria Orhei și a fost condamnat 20 de ani închisoare, în penitenciar de tip închis. De asemenea, la solicitarea procurorilor, inculpatul a fost obligat să achite în contul statului cheltuieli judiciare în sumă de 32.759 lei.

Crima a avut loc în timpul unui conflict. Cei doi au forțat ușa ca să intre în casă, acolo unde se refugiase concubina unuia din ei. În timpul conflictului cu gazdele, cei doi i-au lovit repetat cu o bucată de lemn, până au căzut la pământ. Între timp, concubina făptașului, pe care acesta o căuta, a părăsit casa victimelor la care se refugiase.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt, în anul 2007. Acesta nu era angajat în câmpul muncii, avea o relație de concubinaj și avea la întreținere doi copii. Până la pronunțarea acestei sentințe, la solicitarea procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv. Sentința este cu drept de atac.

Amintim, în toamna acestui an, procurorii anunțau condamnarea primului inculpat, la o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 30 ani de, în penitenciar de tip închis.

You may also like

Comments are closed.

By