21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

A fost semnat un acord între două sectoare din București și Chișinău. Ion Ceban: Am văzut deschiderea spre o colaborare mult mai mare pe diverse domenii și proiecte

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a participat astăzi la ceremonia de semnare a Acordului de cooperare dintre Primăria sectorului 6, municipiul București și pretura sectorului Buiucani.

Datorită acordului între cele două sectoare din București și Chișinău, va fi reabilitat parcul ,,Alunelul” din sectorul Buiucani cu suportul acordat de primăria sectorului nr.6.

Astfel, va fi construit un havuz, sistem de irigare, iluminat, instalat mobilier urban, amenajat teatru de vară și create spații de joacă pentru copii și terenuri de sport, dar și alte lucrări.

Totodată, acordul prevede colaborări pe mai multe dimensiuni și în diferite domenii, cum ar fi: schimburi de experiență și derularea unor proiecte în domeniul dezvoltării locale, promovarea reciprocă în domeniile dezvoltării economice, culturii, tineretului, educației, turismului, schimburi interinstituționale în diverse domenii de competență.

Înaintea evenimentului de semnare a acordului, care s-a desfășurat în prezența mai multor consilieri locali, Ion Ceban a avut o întrevedere separată cu primarul sectorului, Gabriel Mutu.

Primarul, mi-a urat succes și a adăugat că municipiul Chișinău are un potențial enorm pe care îl putem dezvolta și păcat dacă nu o vom face. Totodată, am văzut deschiderea spre o colaborare mult mai mare pe diverse domenii și proiecte.

Am mulțumit pentru proiectele cu care ne-a ajutat România până acum și care urmează să le relizăm de acum încolo împreună”, a scris Ceban pe Facebook.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img