Un bărbat din Chișinău, șantajat de trei indivizi. Au primit mandat de arest // VIDEO

76760107_2134541376646163_6583926681398935552_o

Trei bărbați  au primit mandat de arest pentru 30 de zile, fiind bănuiți de șantaj. Sub un pretext inventat, aceștia au maltratat fizic un bărbat din Capitală și i-au cerut mii de euro.

Bărbații au inventat că victima i-ar fi denunțat organelor de drept din Federația Rusă pentru o infracțiune. Ulterior, în repetate rânduri, au cerut și au primit în mai multe tranșe mijloace bănești în sumă de 1 000 euro și 2 000 lei, totodată continuând să pretindă de la victimă suma de 1 000 euro.

Deși, au primit sumele menționate, bănuiții l-au deposedat de automobilul de model Alfa Romeo,  în calitate de gaj până la primirea întregii sume de bani estorcată. Totodată, aceștia l-au amenințat cu răfuiala fizică dacă se va adresa organelor de drept.

Pe parcursul a două luni, au fost identificați membrii grupului infracțional, care s-au dovedit a fi trei bărbați, cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, toți anterior judecați.

La 14 noiembrie curent, de către ofițerii de investigații cu suportul colaboratorilor BPDS ,,Fulger”, a fost reținut în flagrant, în mun. Chișinău, unul din membrii grupului criminal în momentul primirii de la victimă a unei tranșe de bani.

Concomitent, au fost efectuate percheziții la domiciliile figuranților, de unde au fost  ridicate  arme, muniții, substanțe narcotice,  marijuana,  pastile Ecstasy,   telefoane mobile, cartele SIM, din care vor fi extrase informații utile urmăririi penale, precum și alte obiecte ce pot servi ca mijloace de probă.

Dacă li se va demonstra vinovăția, bănuiții  riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By