Octavian Țîcu: A fost un gest jalnic și penibil din partea lui Chirtoacă (video)

59D4D725-B66A-4DE2-96D5-11466A3C8338

Întrebat în cadrul unei emisiuni online despre gestul lui Dorin Chirtoacă de susținere a lui Andrei Nastase, după ce tot el a fost acela care l-a acuzat de delapidarea a 7 milioane de euro din bugetul statului, Deputatul Octavian Țîcu, candidat PUN în primul tur al alegerilor pentru Primăria Chișinău a declarat următoarele:

“Asta nu are nici o logică, a fost un gest jalnic și penibil din partea lui Chirtoaca, mai ales in condițiile in care sa știe ca și el este implicat in dosare de corupție. […] Dar eu cred ca noi încă multe avem de văzut…”

În cadrul aceleeași emisiuni, Țîcu a mai declarat că ar putea fi posibil un scenariu prin care ACUM va apela la ajutorul Partidului Democrat pentru a realiza o coaliție în Consiliul Municipal Chișinău. Asta în cazul în care Andrei Năstase s-ar ține de promisiunea făcută anterior – că nu ar face coaliție la nivel local cu PSRM-ul.

Totuși, susține Țîcu, acest pas ar putea crea probleme majore pentru existența coaliției de guvernare la nivel parlamentar.

Acestea și multe alte Declarații interesante au fost făcute în cadrul emisiunii online PRO BCE, pe care o puteți urmări integral aici.

You may also like

Comments are closed.

By