Sâmbătă, o porțiune a străzii Doina din Capitală va fi ÎNCHISĂ

lucrari drum

Sâmbătă, 9 noiembrie, orele 09:00 -20:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în cimitirul „Sfântul Lazăr”, sectorul Râșcani. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de asfaltare a porțiunii de drum menționate.

Circulația transportului public de pasageri care traversează zona va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează până la str. Ceucari (dispeceratul RTEC);
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 10 se modifică după cum urmează: de pe bd. Renașterii Naționale pe Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseului stabilit, retur – pe același traseu;
  • itinerarele rutei de autobuz nr. 28 și a rutei de microbuz nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan Voievod, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseelor stabilite, retur – pe același traseu;
  • itinerarele rutelor de microbuz nr. 132, nr. 134 și nr. 162 se scurtează până la intersecția străzilor Doina și Socoleni.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, accesul în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, pentru serviciile de pompe funebre, va fi asigurat de pe str. Doina, din direcția șos. Balcani.

You may also like

Comments are closed.

By