PPDA vrea să lipsească bugetul capitalei de 110 milioane de lei

parlament psrm acum999

Bugetul Capitalei ar putea fi lipsit de suma de 110 milioane de lei, din cauza unul proiect de lege promovat în Parlament de fracțiunea PPDA. Candidatul la funcția de primar al Capitalei Ion Ceban a prezentat acest proiect în cadrul dezbaterilor electorale de ieri, de la PRO TV Chișinău.

Proiectul prezentat de Ion Ceban prevede modificări la Legea privind finanțele publice locale, care ar putea priva bugetul Capitalei de transferuri cu destinație specială în valoare de 110 milioane de lei.

Vedeți ce dezastru vor să facă ei în raport cu Chișinăul. Igor Munteanu propune un proiect de lege prin care să fie calculat un cuantum la niște calculări foarte importante, să fie redus acest cuantum cu 5%, astfel încât asta ar însemna în instanță finală că municipiul Chișinău nu va încasa 110 milioane de lei. Acum este în Parlament acest proiect”, a declarat Ion Ceban.

Ion Ceban a mai spus că deputații socialiști se declară împotriva acestei inițiative.

Transferurile se fac pentru învățământ, inclusiv pentru susținerea socială a populației. De aici vreți să luați 110 milioane de lei și să le duceți nu știu unde și în care parte? Poate la Ministerul de Interne, nu știu dacă vă trebuie acolo bani”, a precizat Ion Ceban.

 

You may also like

Comments are closed.

By