Igor Dodon, la secția de votare: Astăzi avem șansa să scoatem capitala din dezastrul în care se află

dodon

Președintele țării Igor Dodon a votat pentru ca la cîrma capitalei să ajungă un primar cu experiență în administrația locală, care cunoaște problemele orașului și are soluții pentru rezolvarea lor.

„Astăzi avem șansa să scoatem capitala din dezastrul în care se află. Îndemn locuitorii municipiului să se prezinte la vot, să dea dovadă de înțelepciune și să voteze pentru un oraș sigur, confortabil și modern.

Doar împreună putem să oprim această dramă prin care trece Chișinăul de atîția ani și să-i dăm ceea ce merită – un primar care să muncească pentru Chișinău și chișinăuieni”, a declarat Dodon după ce a votat astăzi, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Menționăm că în turul doi participă candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, și candidatul Blocului electoral “ACUM Platforma DA și PAS”, Andrei Năstase, primii clasați în top după numărul de voturi obținute în urma scrutinului din 20 octombrie: 40,19% și, respectiv, 31,08% din sufragii.

La al doilea tur de scrutin, se consideră ales candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri.

You may also like

Comments are closed.

By