VIDEO // Dacă îl recunoști, anunță Poliția!

foto-orientare-

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcție de Poliție mun. Chișinău, sunt în căutarea bărbatului ce apare în imagini, fiind suspectat de comiterea unui Jaf.

Polițiștii au fost alertați în dimineața de 15 septembrie, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de Poliție Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei victima a comunicat că în timp ce se deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân, de el s-a apropiat un bărbat și aplicând violența, în mod deschis i-a sustras portmoneul cu mijloace bănești și telefonul mobil. Astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 6 500 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 069369244.

You may also like

Comments are closed.

By