Un bărbat din Soroca, reținut pentru șantaj: Îți tai gâtul! Îți dau 20 de bite în cap și mergem să căutăm banii! // VIDEO

Screenshot_4

Poliția a stopat acțiunile de șantaj și amenințare cu moartea a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost intimidat de un alt bărbat. Victima era șantajată sub pretextul unei datorii.

Suspectul, un bărbat de 43 de ani, originar din Soroca, a fost reținut în flagrant în timp ce maltrata victima prin aplicarea forței fizice și constrângerii psihice, pretinzând de la aceasta o tranșă de 10 000 de dolari.

Suspectul a amenințat victima cu aplicarea violenței și cu moartea, atât a lui cât și a rudelor acestuia, l-a bătut și a primit bunuri de la acesta în sumă de 235 mii lei. Astfel, prejudiciul cauzat victimei se ridică la 400 mii lei.

Ieri, 15 octombrie, ofițerii de investigații și cei de urmărire penală, cu suportul polițiștilor de la BPDS “Fulger”, în flagrant delict, l-au reţinut pe autorul infracțiunii. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru comiterea altor genuri de infracțiuni.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru șantaj. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By