TAPIOLA și VRABIE – nume noi în dosarul soțului ministrei Stamate (SCHEME.MD)

gov.md

După ce Scheme.MD a dat publicității modul în care Ministrul Justiției din Guvernul Sandu Olesea Stamate a „reformat” dosarul penal al soțului, pornit de Cristina Țărnă, reacția ministrului nu s-a lăsat așteptată prea mult timp. Aceasta s-a grăbit să declare pentru presă că procesul penal al soțului său a fost rezolvat cu mult timp înainte de venirea ei în funcție.

Scheme.md a obținut ordonanța de clasare a procesului penal în cauza nr. 2016970365. Aceasta a fost semnată de Grigore Niculiță la data de 9 iulie 2019, adică la o lună după la învestirea Guvernului Sandu și numai după 2 săptămâni de la depunerea jurământului de către ministrul Stamate.

PIRKKA TAPIOLA ȘI ANDREI VRABIE SE REGĂSESC ÎN DOSARUL LUI STAMATE

Deși Gheorghe Stamate ar fi fost scos de sub urmărire în 2017, Olesea Stamate, uită să spună că dosarul a fost clasat totuși numai după ce a venit ea în funcție, adică în 2019. Totul a fost făcut foarte discret, mai ales că în dosarul menționat se regăsesc nume sonore ale reprezentanților UE.

Nu vom comenta acțiunile lui Vrabie, Stamate sau Țărnă și Tapiola, lăsându-vă să vă delectați cu conținutul documentului de mai jos, care conține acțiuni simptomatice pentru Moldova, indiferent de guvernare.

ORDONANȚĂ STAMATE by Scheme MD on Scribd

You may also like

Comments are closed.

By