Sechestru pe bunurile fostului deputat Constantin Țuțu // UPDATE

tutu

UPDATE // Procuratura anunță că a fost o eroare și că nu a fost pus seschestru pe bunurile lui Țuțu. „Procurorul General interimar, Dumitru Robu, la 01 octombrie 2019, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018”.

În baza investigațiilor comune ale procurorilor PCCOCS și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP al MAI , la 01 octombrie 2019, Procurorul General interimar, Dumitru Robu,  a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul PD Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018.

Potrivit datelor din cadrul investigațiilor, acțiunile prejudiciabile s-au manifestat prin deținerea de bunuri care depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada menționată, inclusiv automobile și imobile de lux.
Totodată, Procurorul General interimar a dispus ca urmărirea penală în această cauză să fie efectuată în continuare de Procuratura Anticorupție.

You may also like

Comments are closed.

By