Omor la Rezina // O fată a fost incendiată și lăsată într-o pădure de o altă tânără: erau iubitele unui băiat

politia

O tânără de 19 ani, din Ungheni, a fost găsită moartă în pădurea din proximitatea satului Echimăuți, raionul Rezina. Ea a fost strangulată și incendiată de o altă tânără de 28 de ani.

Potrivit poliției cea care ar fi ucis-o, i-a dat foc și ar fi stat mai multe ore lângă cadavrul în flăcări. Ambele erau iubitele unui tânăr de aproximativ 25 de ani din Echimăuți, notează Deschide.MD.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit ieri, 15 octombrie, în jurul orei 15.00.

„Cadavrul tinerei era carbonizat, iar în urma măsurilor de investigații s-a stabilit că aceasta a fost ucisă de către o altă tânără în vârstă de 28 de ani, după ce între acestea s-a iscat o ceartă. Ultima i-a aplicat mai multe lovituri peste tot corpul, a strangulat-o cu mâinile, iar mai apoi, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a incendiat cadavrul și l-a supravegheat mai multe ore până când acesta a ars complet”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, pentru sursa citată.

Suspecta le-a declarat polițiștilor că totul a pornit în timpul discuției cu victima privind relația acesteia cu fostul ei iubit. Fiind sub influența alcoolului şi a geloziei, a comis crima în noaptea de 08 octombrie a.c. Aceasta le-a arătat polițiștilor unde a fost lăsat trupul neînsuflețit al victimei.

Potrivit primarului din Echimăuți, atât victima, cât și suspecta nu erau originare din localitate, dar au locuit o perioadă în concubinaj cu un tânăr în vârstă de 25 de ani din Echimăuți. Mai mult, Marco spune că cele două se cunoșteau, iar anterior ar fi lucrat împreună în Spania.

„De fapt, cadavrul a fost găsit în pădurea de lângă satul Sharna, dar nu în cea din Echimăuți. Pe ele nu le cunosc, dar îl știu pe băiatul din cauza căruia s-au certat. El este de la noi din sat. Este un băiat cuminte, lucrează la fabrica de cablaje din Orhei. Așa am înțeles că după ce s-a despărțit de tânăra de 28 de ani, a început să locuiască împreună cu tânăra de 19 ani. Cu două zile înainte de despariția ei, a adus-o în casa mamei lui și intenționa să o ajute să se angajeze și ea la fabrica de cablaje. Ulterior ea a dispărut fără urmă la începutul săptmânii trecute și iată că, din nefericire, ieri au găsit-o arsă în pădure”, a spus Igor Marco pentru Deschide.MD.

You may also like

Comments are closed.

By