Hoț de biciclete, reținut: riscă 4 ani de pușcărie // VIDEO

foto-23

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, originar din orașul Fălești, pentru comiterea mai multor furturi. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru escrocherie și circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

Polițiștii au fost alertați din dimineața zilei de 14 septembrie, de către o femeie în vârstă de 37 de ani, care a comunicat că din scara blocului de locuit de pe str. Unirii din com. Stăuceni i-a fost sustrasă bicicleta din holul comun, valoarea careia este de 2500 lei. Alte 3 cazuri au fost înregistrate la fel în comuna Stăuceni pe parcursul lunilor septembrie-octombrie. Valoarea totală a prejudiciului cauzat proprietarilor, constituie 10 000 lei.

Ulterior în urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, bicicletele sustrase au fost depistate de polițiști la o piață din capitală, unde au fost vândute de către suspect la prețuri simbolice de 300- 400 lei. Acestea au fost ridicate și returnate victimelor . În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras bicicletele din lipsă de resurse financiare.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislaţiei penale în vigoare se sancționează cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By