După gratii pentru 30 de ani! Un bărbat din Telenești și-a omorât vecinii, în căutarea concubinei

puscarie_rtv_54956000

Un bărbat din raionul Telenești a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omorul a doi vecini, la care se refugiase concubina acestuia.

Totul a pornit de la o ceartă cu iubita, după ce bărbatul s-a întors de la muncă în stare de ebrietate. În urma conflictului concubina acestuia s-a refugiat la vecini. Bărbatul a decis să meargă după iubită în noaptea celei de-a doua zile, împreună cu un amic.

Când a ajuns la vecini, agresorul a deteriorat ușa casei, ceea ce a generat un alt conflict. Cei doi l-au lovit repetat pe vecin și concubina acestuia cu o bucată de lemn, până au căzut la pământ. Concubina făptașului a părăsit casa victimelor. Ulterior, când făptașul a revenit la vecini, a văzut că cei doi au decedat. Acesta a chemat oamenii legii, care au investigat cauza.

Așa cum, pe de o parte, făptașul a comis crima după doi ani de la ispășirea pedepsei pentru un alt omor, iar pe de altă parte acesta și-a recunoscut vina și a solicitat judecarea cauzei în procedură simplificată (ceea ce poate rezulta în aplicarea unei pedepse reduse), Judecătoria Orhei l-a condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de 30 de ani.

You may also like

Comments are closed.

By