Candidatul PPEM, Dumitru Țîra, acuză PSRM de presiuni. Ceban îi dă replică: Încercați să convingeți oamenii că puteți face și altceva în afară de minciuni

tira

Candidatul PPEM la funcția de primar a Capitalei, Dumitru Țîra, se afla într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de socialiști pentru a-și crea autoritate. Este răspunsul lui Ion Ceban la acuzațiile lui Țîra, care a declarat că un interviu al său ar fi fost refuzat de câteva instituții media, sub presiunea socialiștilor și a lui Ion Ceban, transmite subiectulzilei.md.

Domnul Țîra a prezentat doar un lanț de deduceri, în opinia noastră neinspirate. Spun neinspirate pentru că dânsul este jurnalist și om de afaceri. Prin urmare atunci când face uz de minciuni, o face absolut conștient. Anume ca jurnalist dânsul cunoaște care pot fi motivele acceptării sau neacceptării unor materiale de către o platformă mediatică și probabil s-a blocat în procesul negocierilor cu aceste platforme. Cu siguranță nu a existat și nu există nicio presiune din partea PSRM, iar dacă dânsul le are le poate face public și chiar le depune la organele de drept”, a răspuns candidatul Ion Ceban, la solicitarea unui jurnalist de a comenta spusele lui Dumitru Țîra.

În opinia lui Ceban, Țîra se află într-o criză de inspirație și a hotărit să se ia de noi ca să-și creeze autoritate.

Domnule Țîra, apucați-vă de treabă. Faceți campanie, mergeți la oameni, povestiți-le viziunea de dezvoltare a Chișinăului, încercați să-i convingeți că puteți face și altceva în afară de minciuni. Zâmbiți, domnule Țîra”, a mai spus Ceban.

You may also like

Comments are closed.

By