Candidatul Ion Ceban îndeamnă locuitorii să iasă la vot pe 20 octombrie: Haideți să economisim 8 milioane de lei, care vor fi cheltuiți pentru turul II

primaria chisinau privesc eu

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a declarat că a constatat odată în plus că Primăria Chișinău nu consultă deloc opinia societății civile și a oamenilor. În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a precizat că a ajuns la această concluzie în urma numeroaselor discuții și întîlniri cu oamenii din oraș și din suburbii.

Eu îmi doresc ca Primăria să fie alături de oameni. Noi trebuie să lucrăm, în primul rînd, pentru oameni. Orașul este pentru oameni. Asta trebuie să facem și asta vom face, astfel încît toate deciziile să nu fie luate în cabinet, ci în strînsă colaborare cu asociațiile de profil și organizațiile neguvernamentale, pornind de la nevoile și necesitățile oamenilor și nu invers”, a declarat Ion Ceban.

În încheiere, el i-a îndemnat pe locuitorii municipiului Chișinău să participe la alegerile din 20 octombrie și să aleagă primarul din primul tur, inclusiv pentru a fi economisite cele 8 milioane de lei care ar urma să fie cheltuite pentru turul doi, dacă acesta va avea loc.

Cu 8 milioane putem construi 8 stadioane, putem amenaja un parc, de exemplu scuarul Catedralei sau Grădina Publică Ștefan cel Mare, putem aloca acești bani pentru multe alte proiecte importante. Haideți să economisim și să învestim corect banii! Pe data de 20 octombrie vă aștept la alegeri!”, a conchis Ion Ceban.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By