PERCHEZIȚII la Aeroport și la domiciliul deputatului Vladimir Cebotari

aeroport2

Angajații Procuraturii Anticorupție și ai Centrului Național Anticorupție efectuează la această oră percheziții la domiciliul deputatului democrat, Vladimir Cebotari, care a rămas ieri, pe 19 septembrie, fără imunitate parlamentară.

De asemenea, percheziții au loc la Aeroportul Internațional Chișinău, dar și la „Avia Invest”, compania care a luat în concesiune Aeroportul.

Surse de la Procuratura Anticorupție au declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că acțiunile de astăzi au legătură cu dosarele penale legate de preluarea controlului asupra activelor Aeroportului Internațional Chișinău, în care figurează mai multe persoane, inclusiv deputații Petru Jardan, Vladimir Cebotari, Ilan Șor, dar și alte persoane.

Cebotari a rămas ieri fără imunitate parlamentară, la solicitarea procurorului general interimar, iar în cazul lui Petru Jardan deputații ar urma să decidă în ședința de astăzi dacă va fi dat pe mâna justiției.

Potrivit Procuraturii Generale, cei doi ar fi fost implicați în schema de preluare a activelor Aeroportului în perioada anilor 2012 – 2014.

Sursa: ziarulnational.md

You may also like

Comments are closed.

By