Patru indivizi riscă până la 12 ani de închisoare: au violat o femeie de 30 de ani

foto-04.09

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 de ani și respectiv 40 de ani, domiciliați într-o suburbie a capitalei, au fost reținuți de către ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii sect. Botanica. Aceștia sunt bănuiți că au întreținut mai multe rapoarte sexuale forțate cu o femeie în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii au fost alertați chiar de victimă, în noaptea de 1 septembrie. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Femeia a declarat că a fost violată de patru persoane necunoscute ei, la domiciliul unuia din indivizi. Profitând de faptul că victima nu avea unde înnopta, au chemat-o în ospeție la unul dintre suspecti, unde în perioada de timp de la data de 30 august până la 1 septembrie, prin constringere fizică si psihica, au intreținut cu victima mai multe rapoarte sexuale, contrar vointei acesteia.

În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine, indivizii au fost localizați și reținuți la domiciliul unuia din suspecți, fiind escortați la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare. Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru furt.

Totodată la domiciliul unuia dintre suspecți forțele de ordine au depistat mai multe plante de „Marijuană”, care au fost ridicate și îndreptate la CTC și EJ, pentru expertizare.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal conform art. 171 „Viol” Codul penal și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By