Dacă îi recunoști, anunță Poliția! Sunt căutați din primăvară // VIDEO

foto-20.09.19-o

Bărbații care apar în imagini sunt căutați de polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectați de furt.

În primul caz polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 6 aprilie, de către un bărbat de 30 de ani. Acesta a declarat că i-a fost sustras portmoneul în timp ce se afla într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare. Victima a lăsat geaca pe scaun și a ieșit până afară, iar când s-a întors a depistat lipsa portmoneului în care avea mijloace bănești în sumă de 4 500 lei. Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere instalate în incinta localului care au surprins momentul sustragerii portmoneului.

Al doilea caz a avut loc în noaptea de 31 mai. Doi indivizi au intrat în scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Melestiu, de unde au sustras două biciclete. Prejudiciul cauzat fiind estimat la 6 000 lei.

În ambele cazuri au fost initiate cauze penale pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Persoanele care i-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestora, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 069 306 175.

You may also like

Comments are closed.

By