Continuă perchezițiile în dosarul fraudei bancare, în care figurează Tauber și Apostolova. Alte persoane nu au fost reținute

cna

Pe parcursul zilei de astăzi, 17 septembrie, continuă perchezițiile demarate luni de către Procuratura Anticorupție de comun cu CNA, în 21 din domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în aceeași cauză penală în care figurează deputații Reghina Apostolova și Marina Tauber. Perchezițiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul directorului Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate.

Potrivit Procuraturii, alte persoane, decât membrele Parlamentului Reghina Apostolova și Marina Tauber, nu au fost reținute.

Amintim că, la solicitarea Procurorului General interimar, deputatele Partidului „Șor” au fost lipsite de imunitate parlamentară, cu 56 de voturi fiecare, iar ulterior au fost reținute în orașul Orhei. Reghina Apostolova și Marina Tauber sunt cercetate penal pentru implicare în frauda bancară.

You may also like

Comments are closed.

By