Se apropie minivacanța! Măsuri suplimentare de lucru la graniță cu Ucraina

border.gov.md

Poliția de Frontieră va lua măsuri suplimentare de lucru în punctele de trecere, situate la graniță cu Ucraina, unde se aşteaptă aglomeraţie în următoarele două săptămâni: unii conaționali vor pleca în minivacanță pe litoralul Mării Negre, alții vor merge la piață în Ucraina, în contextul pregătirilor la început de an școlar.

În această perioadă, PF se așteaptă la o creștere semnificativă a numărului de călători și mijloace de transport în punctele de trecere Palanca, Tudora, Criva, Otaci, Mirnoe și Giurgiulești-Reni.

Conform unei analize a datelor statistice din ultimele zile, dar și comparativ cu anii trecuți, cele mai aglomerate perioade sunt la început de săptămână și în zilele de weekend, iar orele cu densitate a călătorilor în trafic sunt dimineața (06:00 – 09:00), după masă (16:00 – 18:00) și seara târziu (20:00 – 22:00).

În aceste condiții, Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă și punctele de trecere din proximitatea celor mai solicitate, spre ex.: pe linia PTF comun Criva să fie PTF comun Larga sau PTF comun Briceni, în proxima PTF Otaci este PTF Ocnița, în direcția PTF Mirnoe este PTF Vulcănești, iar mai aproape de PTF Giurgiulești-Reni este PTF Cișmichioi.

Amintim că bugetarii vor avea liber de pe 24 august și până pe 28 august inclusiv.

You may also like

Comments are closed.

By